Newsletter

 


SubcribeRemove


 

 

 

 

 
BeTouch RP3000 solutia POS touch low cost pentru fast-food!

19.12.2009


Sistemele BeTouch din seria RP3000 sunt solutia POS low cost pentru fast-food, restaurante, cafenele.Carcasa din ABS rigidizata, avand CPU Via la 1,6 Ghz sau in varianta Pro Celeron 2.0. De asemenea diplayul client este integrat.


Glaive fanless cu Intel Atom 1,6 Ghz!.

19.12.2009


Sistemele Glaive touch POS folosesc cel mai nou CPU, Intel Atom 1,6 Ghz incepinad cu 01.01.2010 si vor fi disponibile in stoc permanent in curand si in Romania. Sistemele Glaive Pro sunt fanless ( nu au ventilatoare si fante de aerisire), carcasa din Aluminiu turnat actionand practic ca un radiator si se remarca printr-un consum mic ( 60 W).


Gladius in clubul lui ADRIAN MUTU !.

21.03.2008


Sistemele Gladius touch POS se folosesc cel mai mare club din tara " La Pacha ".
6 sisteme Gladius integrate intr-o aplicatie de gestiune bar restaurant vor asigura functionarea optima a clubului si vor duce la micsorarea timpului de asteptare si operare a comenzilor intr-o asemenea locatie selecta. Sistemul touch POS Gladius este de o fiabilitate garantata, fiabilitate de care asemenea club are nevoie pentru a sustine fara probleme operatiunile din cadrul lui. Prin forma sa compacta, este echipamentul ideal pentru spatiile reduse, respectiv pentru cabinele unde se vand biletele. Cablurile ascunse, carcasa din Aluminiu, sunt doar câteva dintre caracteristicile special gândite pentru a asigura un spatiu de lucru cât mai curat. Datorita folosirii tehnologiei touch-screen integrate in sistemele touch POS Gladius, munca operatorului de la terminal este mult usurata, ceea ce duce la crestera vitezei de eliberare bilete De asemenea se micsoreaza timpul alocat instruirii personalului, modificarile de preturi la diferite tipuri de bilete se face automat în sistem, reducându-se timpul alocat acestor operatii, precum si erorile care apar în asemenea situatii, adaugarea de noi tipuri de bilete fiind de asemenea automata. Interfata cu utilizatorul este intuitiva fiind astfel conceputa încât efectuarea operatiilor sa se faca, la propriu, din câteva atingeri.

 

www.gladius.ro


Lansare www.gladius.ro.

12.02.2008


Best Best Delivery continua lansarea web-site-urilor de produs cu www.gladius.ro , web-site-ul unde se prezinta in detaliu sistemele touch POS Gladius.

Sisteme touch POS Gladius pentru restaurante, fast-food, cafenele, hotel, horeca

www.gladius.ro


Lansare terminale Opticon H16/19.

2.04.2007


Best Opticon lanseaza o noua gama de terminale smartphone integrate cu cititoare de coduri de bare 1D sau 2D. Modelul Opticon H16a/H16b este un smartphone cu Windows mobile 5.0 si cititor de coduri de bare laser respectiv 2D integrat. O caracteristica importanta este tastatura culisanta QWERTY cat si suportul GSM/GPRS, WiFi sau Bluetooth.Toate acestea fac din Opticon H16 solutia perfecta pentru cei ce doresc un echipament multi-functional, ce poate fi folosit atat ca si data collector datorita cititorului de coduri de bare integrat cat si ca o unealta de comunicare in aplicatii business. Modelul Opticon H19 face parte din aceasi familie de terminale si va fi disponibil in vara anului 2007. Acest model va avea standardul IP54 de protectie, nu va avea tastatura si va putea fi utilizat in diverse aplicatii ce necesita utilizarea unor echipamente semi-rigidizate.

www.opticon.ro


Best Delivery lanseaza noul web-site de produs www.bixolon.ro ( www.samsungminiprinter.ro )

15.03.2007


Best Delivery continua lansarea web-site-urilor de produs cu www.samsungminiprinter.ro , web-site-ul unde se prezinta in detaliu imprimantele POS de la Samsung.

www.bixolon.ro

www.samsungminiprinter.ro


Best Delivery lanseaza un nou web-site de produs www.opticon.ro

23.02.2007


Best Delivery incepe lasnsarea web-site-urilor de produs. Primul dintre acestea este www.opticon.ro - web-site-ul unde sunt prezentate in detaliu cititoarele de coduri de bare, terminalele portabile integrate cu cititoare de coduri de bare de la OPTICON .

Produsele Opticon , cititoare de coduri de bare, terminale protabile de inventariere sunt disponibile in Romania prin distribuitorul  autorizat Best Delivery Impex.

 


 

 

 

 

1

2

 

Copyright 2003-2008 - BEST DELIVERY Impex S.R.L. - Bucuresti, Romania