LiveZilla Live Help

Monitoare touchscreen

  

BeTouch

monitoare touchscreen MicroTouch, monitoare touchscreen BeTouch

Monitoarele touchscreen importate si distribuite in Romania de catre firma nostra sunt acele monitoare ce au un ecran senzitiv care permite interactiunea cu sistemele informatice direct prin atingere, fara a mai fi necesare echipamente aditionale, cum ar fi tastatura si mouse-ul. Monitoarele Microtouch 3M distribuite de firma nostra, se remarca printr-o calitate si fiabilitate deosebita. Tehnologia touch folosita in constructia acestor monitoare este cea capacitiva sau resistiva . Senzorul capacitiv a fost testat in regim de laborator si a functionat fara degradari notabile ale suprafetei la mai mult de 225 milioane de atingeri, iar cel resistiv la mai mult de 35 milioane de atingeri. Aceste monitoare dispun de o baza solida avand drept rezultat faptul ca atunci cind atingem ecranul in oricare punct( chiar si in colturi) avem o mare stabilitate. O alta imbunatatire este noul sistem de reglare a unghiului ecranului. Astfel putem regla acest unghi de la 0 la 90 grade in functie de inaltimea utilizatorului sau de lumina din locul unde se afla monitorul , pentru a asigura o buna vizibilitate a aplicatiei ce ruleaza pe ecran.


monitoare LCD touchscreen MicroTouch monitoare LCD  touchscreen BeTouch
MicroTouch M150 LCD Desktop 

Monitoarele  Touch MicroTouch Flat Panel Display  sunt ideale ....citeste tot.

MicroTouch M170 LCD Desktop 

Noul monitor  touchscreen Microtouch  M170 , a fost proiectat ....citeste tot.

Monitoare touchscreen BeTouch 

Monitoarele Touchscreen BeTouch ofera solutii pentru o gama variata de aplicatii incluzand punctele de vanzare, domeniul hotelier, comertul en detail. Aceste monitoare touchscreen BeTouch sunt o solutie entry level pentru aplicatii de bar-restaurant, fast-food....citeste tot.

 

 

 

Nou !
Monitoarele touch screen BeTouch sunt acum disponibile in Romania. Avind dimensiunile ecranului LCD TFT de 12", 15" si 17", 19" aceste monitoare marca BeTouch
....citeste tot

 

monitoare LCd touchscreen
MicroTouch LCD Chassis Touch 

Monitoarele in carcasa metalica LCD Touchscreen sunt in asa fel construite incat permit o integrare usoara in kiosk-uri, rack-uri industriale, precum si in alte locuri unde monitoarele touch subtiri, compacte sunt de preferat.Au o carcasa compacta, o optica mai buna, consum ....citeste tot.

Copyright 2003-2010 - BEST DELIVERY Impex S.R.L. - Bucuresti, Romania