MicroTouch M170 LCD Desktop Monitor

Monitoarele  Touch MicroTouch Flat Panel Display (FDP) sunt ideale pentru mediile unde spatiul liber reprezinta o problema, profilul lor subtire necesitind mai putin spatiu decat traditionalele monitoare CTR cu aceeasi dimensiune a ecranului, aceste monitoare avand si o suprafata de vedere mai mare la aceeasi dimensiune a ecranului. Monitoarele MicroTouch FDP sunt fiabile si au un consum mic de energie; sunt disponibile in dimensiunile de 12.1, 15, 17.

Noul monitor LCD touchscreen Microtouch  M170 , a fost proiectat pentru a fi un adevarat monitor touch, fiind rezultatul unor cercetatari intense precum si al feedback-ului primit din partea clientilor.Rezultatul? - un monitor unic din punct de vedere mecanic, fiind folosite in proiectarea lui cele mai avansate tehnologii. Cind s-a inceput proiectarea acestui touch monitor s-a inceput cu identificarea problemelor ce au un impact major in functionarea monitoarelor touchscreen. 

M170 se remarca prin:

-stabilitate foarte mare, obtinuta print-un sistem de sustinere a display-ului unic,si prim marirea bazei de sustinere.
-unghi de inclinare( ajustare) a ecranului de pina la 95 grade.
-posibilitatea de montaj pe perete.
-un nou sistem de atasare a perifericelor( cititoare de carduri magnetice).
-are ambele variante de intrari video- analog si DVI.
-ecran TFT de mare calitate:
-400cd/m2 brightness
-450:1 contrast ratio
-160 x 160 unghi de vedere
-cablurile, sursa si alti conectori sunt concentrate in baza monitorului

O alta imbunatatire adusa este faptul ca acum se poate integra un cititor de carduri magnetice sau cu coduri de bara, cu ajutorul unui adaptor, facindu-l astfel un monitor ideal pentru un POS.

Cu acest nou tip de monitor touchscreen -  M170, se incearca extinderea domeniilor de utilizare a acestei technologii, domeniile vizate fiind cel financiar, bancar, medical, militar sau cel de acces si securitate.

Monitoarele MicroTouch M170  FPD LCD sunt livrate cu senzori ce folosesc doua tehnologii , in functie de  2 cerinte ale aplicatiei - durabilitate sau flexibilitate.

Tehnologia capacitiva ClearTek ofera o acuratete si o sensibilitate deosebita a atingerii utilizatorului, avand in acelasi timp si o durabilitate remarcabila. ClearTek ofera rezistenta la zgarieturi, lichide, substante chimice abrasive, impotriva depunerii prafului.Un sensor ClearTek a fost testat intr-un mediu de laborator rezistand la peste 225 de milioane de atingeri fara o degradare semnificativa a suprafetei.*Tehnologia capacitive ClearTek este solutia touch preferata pentru aplicatiile ce necesita o atingere rapida si precisa.Senzorul plat capacitiv Profile incorporeaza tehnologii avansate de constructie si fabricatie ce au ca rezultat un design suplu, fin, ce asigura o instalare rapida in monitoarele plate si monitoarele plate MicroTouch CRT. Robustetea monitoarelor touch ClearTek este datorata unei peliculei transparente care mareste considerabil durabilitatea suprafetei marind rezistenta la zgarieturi si substante, materiale abrasive. Aplicatiile in care este folosita aceasta tehnologie sunt kiosk-urile, ATM-urile, punctele de vanzare, echipamentele industriale.

Tehnologia rezistiva 5-wire asigura o atingere rapida, precisa si fiabila in cazul in care flexibilitatea reprezinta cea mai importanta cerinta. Senzorul rezitiv 5-wire raspunde la atingerea facuta cu degetul, carte de credit, sau chiar si cu degetul printr-o minusa . Tehnologia rezistiva 5-wire a fost testate in mediu de laborator rezistand la peste 35 de milioane de atingeri mecanice fara o degradare semnificativa a suprafetei.*Tehnologia rezistiva 5-wire este utilizata pentru aplicatii in domenii variate:puncte de vanzare (POS), hoteluri, e-books si o intreaga gama de alte aplicatii touch de dimensiuni medii. Senzorul 5-wire utilizeaza o tehnologie sofisticata pentru a mentine acuratetea intr-o gama variata de medii de-a lungul duratei de utilizare a produsului.

*
atingerile mecanice pentru tehnologia capacitiva au fost testate pe o locatie de coordonate x, y iar pentru tehnologia rezistiva au fost testate pe o locatie de 1cm, fiecare utilizand un dispozitiv  asemanator degetului de 0.5 diametru cu o sarcina de 0.140 kg +/- 0.03 kg forta.


Monitoare touchscreen 

  MicroTouch M150 LCD Desktop Monitor
  MicroTouch CRT Touch Monitor
  MicroTouch LCD Chassis Touch Monitor
  MicroTouch M170 LCD Desktop Monitor
  NEW ! Monitor touchscreen BeTouch
 

  MicroTouch M170 FPD Touch Monitor Data Sheet
  MicroTouch M170 FPD Touch Monitor User Guide
  MicroTouch M170 FPD Touch Monitor Dimensional Drawing
  MicroTouch M170 FPD with magnetic card reader
  MicroTouch M170 FPD  Virtual tour( in curind )

Copyright 2003 - BEST DELIVERY Impex S.R.L. - Bucuresti, Romania