MicroTouch LCD Chassis Touch Monitor

Monitoarele in carcasa metalica Touch FDP (Flat Panel Display) sunt in asa fel construite incat permit o integrare usoara in kiosk-uri, rack-uri industriale, ATM-uri, precum si in alte locuri unde monitoarele touch subtiri , compacte sunt de preferat.Au o carcasa compacta din AL, o optica mai buna, consum mai mic, o viata mai lunga si genereaza mai putina caldura decat traditionalele monitoare CRT in carcasa metalica .Aceste monitoare sunt utilizate in diverse domenii -de la aplicatii  industriale  la dispozitive de vanzare ( point-of sale ).Avind dimensiuni ale ecranului de 15" sau de 17", exista mai multe variante constructive ale acestui tip de monitor, astfel incit sa indeplineasca toate cerintele beneficiarului.

MicroTouch LCD chassis cu bezel standard-Bezelul este o rama metalica ce se integreaza pe fata monitorului, ca in figura alaturata.Intre rama metalica si sensorul touch exista o banda izolatoare care impiedica praful, eventualele lichide care se scurg pe suprafata monitorului sa patrunda in interiorul carcasei metalice.

 

 

 

MicroTouch LCD chassis cu panel-mount bezel -Panel-Mount bezel este o rama metalica ce se integreaza pe fata monitorului, ca in figura alaturata.Intre rama metalica si sensorul touch ,cit si intre rama metalica si suprafata carcasei in care se va monta monitorul, exista o banda izolatoare care impiedica praful sau eventualele lichide care se pot scurge pe suprafata monitorului sa patrunda in interiorul carcasei metalice.Acest tip de bezel integrat pe monitor corespunde standardului IP65.

Monitoarele chassis MicroTouch  LCD se fabrica in 3 tehnologii
Monitoarele chassis MicroTouch LCD sunt livrate cu senzori ce folosesc trei tehnologii , in functie de  doua cerinte ale aplicatiei - durabilitate sau flexibilitate:
Senzor touch in tehnologia capacitiva ClearTek, ofera o acuratete si o sensibilitate deosebita a atingerii utilizatorului, avand in acelasi timp si o durabilitate remarcabila. ClearTek ofera rezistenta la zgarieturi, lichide, substante chimice abrasive, impotriva depunerii prafului.Un
sensor ClearTek a fost testat intr-un mediu de laborator rezistand la peste 225 de milioane de atingeri fara o degradare semnificativa a suprafetei.*Tehnologia capacitive ClearTek este solutia touch preferata pentru aplicatiile ce necesita o atingere rapida si precisa.Senzorul plat capacitiv Profile incorporeaza tehnologii avansate de constructie si fabricatie ce au ca rezultat un design suplu, fin, ce asigura o instalare rapida in monitoarele plate si monitoarele plate MicroTouch CRT. Robustetea monitoarelor touch ClearTek este datorata unei peliculei transparente care mareste considerabil durabilitatea suprafetei marind rezistenta la zgarieturi si substante, materiale abrasive. Aplicatiile in care este folosita aceasta tehnologie sunt kiosk-urile, ATM-urile, punctele de vanzare, echipamentele industriale.

Senzor touch in tehnologia capacitiva ClearTek ToughTouch.Are toate calitatile unui senzor capacitiv normal, in plus avind o grosime a senzorului de 8,4 mm, fiind in acelasi timp tratat special pentru a avea o rezistenta la impact mai mare. Acest tip de monitor echipat cu sensorul ToughTouch se mai numeste si monitor antivandalism.

Senzor touch in tehnologia rezistiva 5-wire, asigura o atingere rapida, precisa si fiabila in cazul in care flexibilitatea reprezinta cea mai importanta cerinta. Senzorul rezitiv 5-wire raspunde la atingerea facuta cu degetul, carte de credit, sau chiar si cu degetul printr-o minusa . Tehnologia rezistiva 5-wire a fost testate in mediu de laborator rezistand la peste 35 de milioane de atingeri mecanice fara o degradare semnificativa a suprafetei.*Tehnologia rezistiva 5-wire este utilizata pentru aplicatii in domenii variate:puncte de vanzare (POS), hoteluri, e-books si o intreaga gama de alte aplicatii touch de dimensiuni medii. Senzorul 5-wire utilizeaza o tehnologie sofisticata pentru a mentine acuratetea intr-o gama variata de medii de-a lungul duratei de utilizare a produsului.

*
atingerile mecanice pentru tehnologia capacitiva au fost testate pe o locatie de coordonate x, y iar pentru tehnologia rezistiva au fost testate pe o locatie de 1cm, fiecare utilizand un dispozitiv  asemanator degetului de 0.5 diametru cu o sarcina de 0.140 kg +/- 0.03 kg forta.


Monitoare touchscreen

  MicroTouch M150 LCD Desktop Monitor
  MicroTouch CRT Touch Monitor
  MicroTouch LCD Chassis Touch Monitor
 
MicroTouch M170 LCD Desktop Monitor
 
NEW ! Monitor touchscreen BeTouch
 

  MicroTouch LCD Chassis Touch Monitor Data Sheet
  MicroTouch LCD Chassis Touch 15" Dimensional Drawing
  MicroTouch LCD Chassis Touch 17" Dimensional Drawing
  NEW ! MicroTouch LCD Chassis Touch Monitor Virtual Tour

Copyright 2003 - BEST DELIVERY Impex S.R.L. - Bucuresti, Romania