MicroTouch CRT Touch Monitor

Monitoarele Touch CRT  MicroTouch ofera solutii pentru o gama variata de aplicatii incluzand punctele de vanzare, domeniul hotelier, comertul en detail. Monitoarele Touch CRT sunt o solutie mai ieftina fata de monitoarele Touch FDP LCD de aceeasi marime, fiind de asemenea o solutie fiabila.Monitoarele Touch CRT ofera integratorilor gama de dimensiuni si tehnologia necesara satisfacerii dorintelor clientilor. Aceste monitoare sunt disponibile in dimensiunile de 15, 17 si 19.
Monitoarele Touch CRT sunt livrate cu senzori ce folosesc doua tehnologii , in functie de  2 cerinte ale aplicatiei - durabilitate sau flexibilitate.

Tehnologia capacitiva ClearTek ofera o acuratete si o sensibilitate deosebita a atingerii utilizatorului, avand in acelasi timp si o durabilitate remarcabila. ClearTek ofera rezistenta la zgarieturi, lichide, substante chimice abrasive, impotriva depunerii prafului.Un sensor ClearTek a fost testat intr-un mediu de laborator rezistand la peste 225 de milioane de atingeri fara o degradare semnificativa a suprafetei.*Tehnologia capacitive ClearTek este solutia touch preferata pentru aplicatiile ce necesita o atingere rapida si precisa.Senzorul  capacitiv  incorporeaza tehnologii avansate de constructie si fabricatie ce au ca rezultat un design suplu, fin, ce asigura o instalare rapida in monitoarele  MicroTouch CRT. Robustetea monitoarelor touch ClearTek este datorata unei peliculei transparente care mareste considerabil durabilitatea suprafetei marind rezistenta la zgarieturi si substante, materiale abrasive. Aplicatiile in care este folosita aceasta tehnologie sunt kiosk-urile, ATM-urile, punctele de vanzare, echipamentele industriale, jocurile electronice.

Tehnologia rezistiva 5-wire asigura o atingere rapida, precisa si fiabila in cazul in care flexibilitatea reprezinta cea mai importanta cerinta. Senzorul rezitiv 5-wire raspunde la atingerea facuta cu degetul, carte de credit, sau chiar si cu degetul printr-o minusa . Tehnologia rezistiva 5-wire a fost testate in mediu de laborator rezistand la peste 35 de milioane de atingeri mecanice fara o degradare semnificativa a suprafetei.*Tehnologia rezistiva 5-wire este utilizata pentru aplicatii in domenii variate:puncte de vanzare (POS), hoteluri, si o intreaga gama de alte aplicatii touch de dimensiuni medii. Senzorul 5-wire utilizeaza o tehnologie sofisticata pentru a mentine acuratetea intr-o gama variata de medii de-a lungul duratei de utilizare a produsului.

*
atingerile mecanice pentru tehnologia capacitiva au fost testate pe o locatie de coordonate x, y iar pentru tehnologia rezistiva au fost testate pe o locatie de 1cm, fiecare utilizand un dispozitiv  asemanator degetului de 0.5 diametru cu o sarcina de 0.140 kg +/- 0.03 kg forta.


Monitoare touchscreen 

  MicroTouch M150 LCD Desktop Monitor
  MicroTouch CRT Touch Monitor
  MicroTouch LCD Chassis Touch Monitor
 
MicroTouch M170 LCD Desktop Monitor
NEW ! Monitor touchscreen BeTouch
 

  MicroTouch CRT Touch Monitor Data Sheet
  MicroTouch CRT Touch Monitor specs.
  MicroTouch Overview Brochure

Copyright 2003 - BEST DELIVERY Impex S.R.L. - Bucuresti, Romania