Domenii de utilizare
Interfetele care utilizeaza tehnologia touch-screen se regasesc intr-o varietate de domenii de activitate si aplicatii cu scopul de a micsora timpul de invatare, de a mari productivitatea, de a creea produse si servicii de inalta calitate si de a spori profiturile. 

DOMENIUL COMERCIAL.

Magazinele, supermarket-urile, hipermarket-urile folosesc infochiosc-uri bazate pe tehnologia touchscreen pentru a oferi clientilor informatii despre produsele comercializate, despre ofertele promotionale, despre punctele acumulate in cadrul programelor de fidelizare.De asemenea POS touch-urile bazate pe technologia touchscreen asigura rapiditate in efectuarea tranzactiilor la punctele de vinzare.

DOMENIUL HOTELIER SI AL RESTAURANTELOR
Pastrarea interfetei dintre utilizator si calculator simpla si intuitiva sunt doua criterii de baza ale celor mai multe aplicatii. Insa, in domeniul hotelier si al restaurantelor, unde atat operatorii cat si calculatoarele sunt intr-un contact permanent cu publicul, este esential ca interactiunea sa fie placuta si cat mai rapida Fast-food-uri, restaurante, hoteluri, moteluri reprezinta doar cateva exemple de locatii unde este folosita tehnologia touch pentru imbunatatirea serviciilor.

 

 

 

DOMENIUL INDUSTRIAL

  Tehnologia touch simplifica interfata om/masina reprezentata de un echipament mare şi complex, prin eliminarea tastaturii, a mouse-ului, si a altor dispozitive periferice. Sistemele bazate pe tehnologia touch asigura o interactiune mai mare, flexibilitate mai mare,  rapiditate in luarea comenzilor, rezista la murdarie, lubrifiante, umezeala, socuri, vibratie si nu necesita intretinere de rutina sau calibrare; fiind astfel ideale pentru a fi folosite in domeniul automatizarilor industrale.Tehnologia touch  poate inlocui o interfata din comutatoare si butoane mecanice, cu un panou flexibil, foarte usor reconfigurabil, care poate afisa toate comenzile precum si indicatorii care sunt relevanti pentru un proces anume.In prezent, aceasta flexibilitate este extinsa chiar si mai departe, driverele software permitand utilizatorilor sa opereze numeroase touch-screen-uri de la un singur PC.

 

DOMENIUL FINANCIAR BANCAR 

Intrucat multe institutii financiare si oameni de afaceri trebuie sa afiseze un numar mare de informatii pe numeroase ecrane simultan, utilizarea mouse-ului si a tastaturii de multe ori restrictioneaza si intarzie luarea unor decizii. Astfel, in situatiile unde viteza de reactie poate uneori determina diferenta intre succes si esec, utilizarea tehnologiei touch se dovedeste a fi o reusita pe piata schimbului valutar, la bursa si in aplicatii bancare, in bancomate.

 

DOMENIUL TRANSPORTURILOR

   

Cele mai de succes aplicatii ale tehnologiei touch in industria transporturilor sunt cele care permit accesul publicului la kiosk-urile de bilete din aeroport, statii de autobuz, sau de tren, oferind in acelasi timp diverse informatii utile.

 

 

DOMENIUL MEDICAL

 

Intr-un domeniu, unde simplificarea sistemelor complexe este esentiala, iar acurateţea este critica, sistemele touch sunt modalitatea cea mai simpla si rapida pentru personalul medical si pacienti de a interactiona cu tehnologia in modul cel mai direct. Aceste sisteme reduc posibilitatea producerii erorilor si sunt un mecanism mult mai eficient de introducere a datelor decit oricare alt dispozitiv de intrare. 

 

 

 

DOMENIUL JOCURILOR ELECTRONICE

 

Intr-o locatie, aşa cum este cazinoul, barul,sala de jocuri, un ecran touch este calea cea mai directa pentru oameni de a interactiona  cu aplicatii cum sunt jocurile electronice sau de noroc. Pentru ca o aplicatie touch sa aiba succes in acest domeniu, trebuie sa atraga cat mai multi utilizatori, sa fie functionabile in orice moment, interfata sa fie precisa, stabila,ecranele sa fie suficient de rezistente pentru a face fată abuzului din partea publicului, rectia sa fie imediata, satisfacand cei mai nerabdatori jucatori. 

 

 

 


Monitoare touchscreen 

  MicroTouch M150 LCD Desktop Monitor
  MicroTouch CRT Touch Monitor
  MicroTouch LCD Chassis Touch Monitor
  
    

Copyright 2003 - BEST DELIVERY Impex S.R.L. - Bucuresti, Romania