Sarissa RT 850 POS touch

Deoarece preturile monitoarelor LCD si a ecranelor touch sunt in continua scadere, tehnologia TOUCH-SCREEN ia tot mai multa amploare pe piata romaneasca. Sistemele POS touch SARISSA , au fost dezvoltate special pentru SUPERMARKET-uri sau magazine de lux, unde odata testate s-au dovedit un real succes.Prevazute cu o carcasa din aluminiu obtinuta prin injectie  la cald, sistemele POS touch SARISSA reprezinta o soluţie durabila, cu un design modern, construita pentru a rezista la un mediu aspru, plin de praf sau de vapori de ulei. Carcasa este o dovada de rezistenta si soliditate, si se comporta ca un radiator pentru componentele electronice din interiorul ei, fiind o  garantie in plus că toate operatiunile electrice interne au loc la o temperatura optima. Īn contrast cu carcasele traditionale din plastic, care se pot incarca electrostatic, sistemele SARISSA sunt protejate impotriva accesului nedorit al prafului si murdariei, care sunt potentiali daunatori ai componentelor electronice din sisteme. Toate conectarile interfetei sunt ascunse in compartimente bine protejate ale carcasei.Cu un design compact si ecrane ajustabile, sistemele SARISSA se potrivesc oricarei locatii si oricarui utilizator.

Pe linga designul modern al sistemelor POS touch SARISSA, acestea pot  include si o unitate de citire a cardurilor magnetice(MCR) ce poate fi usor montata pe o parte laterala si integrata in sistem, unitati de FDD şi CD-ROM ce pot fi conectate extern, o tastatura programabile de 32 taste ce poate fi montata de asemenea pe partea cu cititorul de carduri magnetice.Sistemele SARISSA combina calitatea cu inovatia fiind terminalele touch pos care merita investitia hardware facuta, furnizind cea mai inalta calitate şi performanta de care aveti nevoie, la un raport calitate pret foarte bun.Toti utilizatorii care lucreaza cu aceasta tehnologie beneficiază de o serie de avantaje:
- unitatile TOUCH-SCREEN si in special variantele mono-bloc sunt mai compacte, ceea ce poate fi important in conditiile unui spatiu limitat.Variantele mono-bloc au un  important avantaj tehnic. Acesta consta in faptul ca numarul cablurilor pentru conectare cu dispozitive externe este mult mai mic, ceea ce face sistemul mai sigur si mai demn de incredere.
- ecranele terminalelor TOUCH-SCREEN construite pentru supermarket-uri sunt protejate impotriva prafului si a oricarui lichid.
-este o solutie foarte rapida de vanzare pentru supermarket-uri prin folosirea  icon-urilor in locul solutiei clasice ce presupune cautarea produselor intr-o lista, si prin atasarea unui scanner de coduri de bare fix sau mobil.
- prin adaugarea celui de-al doilea dispaly, sistemele POS touch SARISSA devin un puternic instrument de marketing si advertising, pe cel de-al doilea display putind rula reclame ale produselor vindute cit timp clientul asteapta bonul de la casa.

                                   Specificatii tehnice:

Processor: Intel Celeron 1.2 Ghz sau VIA C3
Memory: 128 MB pina la 512 Mb
Hard Drive: 20 GB - 80 GB
Network: Ethernet 10/100 Base
Sound: Build-in sound chip
Display specifications: LCD 12"TFT 
Touchscreen: Rezistiv
Power: Internal Power,150W
COM port: 4 , 3 libere
Cash drawer interface: Yes
Customer display interface: Yes
LPT port: Yes
USB port: 2
External floppy drive: Optional
External CD-ROM drive: Optional
Customer display: Optional
Magnetic Card Reader: Optional
Tastatura 32 taste: Optional
Second LCD display: Optional

 


POS touch

 Gladius POS touch
 Aegis POS touch monitor
 Crossbow POS touch
 Sarissa RT 850 POS touch
 Sarissa RT 851 POS touch
 Sarissa RT 860 POS touch
 POPScan touch
 Accesorii POS touch
 Domenii de utilizare
 Aplicatii POS touch-studii de caz
 Catalog POS touch(pdf)
 Drivere
 Stiri/noutati -newsletter
 Parteneri-Distribuitori
 


 Sarissa RT850 POS touch data sheet
 Sarissa RT850 POS touch manual
 Sarissa RT850 POS touch, poze de rezolutie mare
 Sarissa RT850 , poze de la diverse instalari
 New ! Sarissa RT850 POS touch virtual 3D tour

Copyright © 2003 - BEST DELIVERY Impex S.R.L. - Bucuresti, Romania