POScan touch-PriceCecker

Deoarece preturile monitoarelor LCD si a ecranelor touch sunt in continua scadere, tehnologia TOUCH-SCREEN ia tot mai multa amploare pe piata romaneasca. Sistemele din gama POPScan , au fost dezvoltate special pentru supermarket-uri, hipermarket-uri, pentru a fi folosite ca cititoare/verificatoare de pret sau ca mini-puncte de informare(mini infochiosc-uri) pentru clientii care vor sa-si verifice punctele acumulate pe cardurile de fidelitate.Prevazute cu o carcasa din aluminiu obtinuta prin injectie  la cald, sistemele POPScan reprezinta o soluţie durabila, cu un design modern, construita pentru a rezista la un mediu aspru, plin de praf sau de vapori de ulei. Carcasa este o dovada de rezistenta si soliditate, si se comporta ca un radiator pentru componentele electronice din interiorul ei, fiind o  garantie in plus că toate operatiunile electrice interne au loc la o temperatura optima. Īn contrast cu carcasele traditionale din plastic, care se pot incarca electrostatic, sistemele POPScan sunt protejate impotriva accesului nedorit al prafului si murdariei, care sunt potentiali daunatori ai componentelor electronice din sisteme. Toate conectarile interfetei sunt ascunse in compartimente bine protejate ale carcasei.

 

 

 

 

 

 

Pe linga designul modern al sistemelor POPScan, acestea pot  include si o unitate de citire a cardurilor magnetice(MCR) ce poate fi usor montata pe o parte laterala si integrata in sistem, unitati de FDD şi CD-ROM ce pot fi conectate extern, un scanner de coduri de bare fix sau mobil.Displayul touchscreen poate permite utilizatorului sa interactioneze cu aplicatia ce ruleaza pe acest sistem, putind afla informatii despre produsele scanate, despre cardul de fidelitate, sa caute dupa un anumit produs pentru a vedea daca este se afla la vinzare in supermarket , sau chiar sa se orienteze dupa un produs cu ajutorul unei harti a magazinului.

 

                                    Specificatii tehnice:

Processor: VIA C3
Memory: 128 MB pina la 512 Mb
Hard Drive: 20 GB - 80 GB
Network: Ethernet 10/100 Base
Sound: Build-in sound chip
Display specifications: LCD 15"TFT sau 12" TFT
Touchscreen: Rezistiv
Power: Internal Power,150W
COM port: 1
Bar code scanner interface: Yes
CDRom port: Yes
USB port: 2
Magnetic Card Reader: Optional
Tastatura 32 taste: Optional
 

Referinte.

Sistemele POPScan-PriceCecker se utilizeaza cu succes in super-magazinele din Romania.Mai jos enumeram citeva locatii de top unde ,datorita fiabilitatii si designului deosebit, sistemele POPScan au obtinut un real succes.
- BRICOSTORE


POS touch

 Gladius POS touch
 Aegis POS touch monitor
 Crossbow POS touch
 Sarissa RT 850 POS touch
 Sarissa RT 851 POS touch
 Sarissa RT 860 POS touch
 POPScan touch
 Accesorii POS touch
 Domenii de utilizare
 Aplicatii POS touch-studii de caz
 Catalog POS touch (pdf)
 Drivere
 Stiri/noutati -newsletter
 Parteneri-Distribuitori
 


 POPScan touch data sheet
 POPScan touch manual 
 POPScan touch, imagini de rezolutie mare 
 POPScan touch, imagini de la diverse instalari 
 NEW ! POPScan touch virtual 3D tour

Copyright © 2003 - BEST DELIVERY Impex S.R.L. - Bucuresti, Romania