sisteme POS  marca Gladius cu ecran touchscreen

Gladius POS touch- sisteme POS pentru restaurante

Deoarece preturile monitoarelor LCD si a ecranelor touch sunt in continua scadere, tehnologia TOUCH-SCREEN ia tot mai multa amploare pe piata romaneasca. Sistemele GLADIUS , cele mai vindute POS-uri touch, au fost dezvoltate special pentru restaurante si fast-food-uri, unde odata testate s-au dovedit un real succes.Prevazute cu o carcasa din aluminiu injectata la cald, sistemele GLADIUS reprezinta o soluţie durabila, cu un design modern, construita pentru a rezista la un mediu aspru, plin de praf sau de vapori de ulei. Carcasa este o dovada de rezistenta si soliditate, si se comporta ca un radiator pentru componentele electronice din interiorul ei, fiind o  garantie in plus că toate operatiunile electrice interne au loc la o temperatura optima. Īn contrast cu carcasele traditionale din plastic, care se pot incarca electrostatic, aceste sisteme GLADIUS sunt protejate impotriva accesului nedorit al prafului si murdariei, care sunt potentiali daunatori ai componentelor electronice din sisteme. Toate conectarile interfetei sunt ascunse in compartimente bine protejate ale carcasei.Cu un design compact si ecrane ajustabile, aceste sisteme GLADIUS se potrivesc oricarei locatii si oricarui utilizator. sisteme Gladius touch pos din Aluminiu , cu ecrane touchscreen ce se folosesc in restaurante , fast food-uri, hoteluri, baruri

Pe linga designul modern al acestor sisteme POS touch Gladius, in lateral se poate  include si o unitate de citire a cardurilor magnetice(MCR) ce poate fi usor montata si integrata in sistem, unitati de FDD şi CD-ROM ce pot fi conectate extern, o tastatura programabile de 32 taste ce poate fi montata de asemenea pe partea cu cititorul de carduri magnetice.Sistemele GLADIUS combina calitatea cu inovatia fiind terminalele touch pos care merita investitia hardware facuta, furnizind cea mai inalta calitate şi performanta de care aveti nevoie, la un raport calitate pret foarte bun.Toti utilizatorii care lucreaza cu aceasta tehnologieSisteme POS Gladius beneficiază de o serie de avantaje:
- unitatile TOUCH-SCREEN si in special variantele mono-bloc sunt mai compacte, ceea ce poate fi important in conditiile unui spatiu limitat. Variantele mono-bloc au un  important avantaj tehnic. Acesta consta in faptul ca numarul cablurilor pentru conectare cu dispozitive externe este mult mai mic, ceea ce face sistemul mai sigur si mai demn de incredere.
- ecranele terminalelor TOUCH-SCREEN construite pentru restaurante sunt protejate impotriva oricarui lichid.Terminalele pot fi amplasate eventual si pe pereti pentru ca zona destinata lucrului cu terminalele sa fie separata de zona in care se pot produce pagube involuntar.
-este o solutie foarte rapida de vanzare pentru fast-food-uri prin folosirea  icon-urilor in locul solutiei clasice ce presupune cautarea produselor intr-o lista.
- prin adaugarea celui de-al doilea dispaly, sistemele Gladius devin un puternic instrument de marketing si advertising, pe cel de-al doilea display putind rula reclame ale produselor vindute cit timp clientul asteapta bonul de la casa.
                                

                                    Specificatii tehnice pentru sisteme touch POS marca Gladius:

placa conectori Gladius

Processor:
 Intel Celeron 2 Ghz, PIV sau VIA C3
Memory:
256 MB pina la 512 Mb
Hard Drive:
20 GB - 80 GB
Network:
Ethernet 10/100 Base
Sound:
Build-in sound chip
Display specifications:
LCD 15"TFT sau 12" TFT
Touchscreen:
Rezistiv
Power:
External Power,150W
COM port:
4, 3 libere
Cash drawer interface:
Yes
Customer display interface:
Yes
LPT port:
Yes
USB port:
2
External floppy drive:
Optional
External CD-ROM drive:
Optional
Customer display:
Optional
Magnetic Card Reader:
Optional
Tastatura 32 taste:
Optional
Second LCD display:
Optional

 

Pentru detalii complete vizitati: www.gladius.ro

Referinte sisteme touch POS Gladius.

Gama de sisteme POS touch Gladius se utilizeaza cu succes in restaurantele din Romania.Mai jos enumeram citeva locatii de top unde ,datorita fiabilitatii si designului deosebit, aceste sisteme touch POS marca Gladius au obtinut un real succes.
- Hotel EUROPA- Eforie
- Grand Plaza Hotel Bucuresti ( fostul Dorobanti , acum sub licenta Howard Johnson)
- Metropolis Casino Bucuresti
- Restaurant La Mama
- Phoenicia Hotels -7 sisteme POS touch Gladius
- Jolie Ville
- Supermag Imperial -10 sisteme POS touch Gladius
- Turism Covasna SA
- Club Studio Martin - Bucuresti
- Club Maxx - Bucuresti
- Club Kristal - Bucuresti
- Cafe de Paris - Timisoara
- Fast-food Enjoy - Timisoara
- Kristal Summer - Mamaia
- Vivaldi - Timisoara
si multe alte locatii...


Pentru alte informatii sau oferta de pret va rugam sa ne contactati !

NEW ! NEW ! - Glaive Touch POS - thin client POS  


POS touch

 Gladius POS touch
 Aegis POS touch monitor
 Crossbow POS touch
 Sarissa RT 850 POS touch
 Sarissa RT 851 POS touch
 Sarissa RT 860 POS touch
 POPScan touch
 Accesorii POS touch


Copyright © 2003 - 2008 BEST DELIVERY Impex S.R.L. - Bucuresti, Romania