Domenii de utilizare  POS touch
POS-urile touch(Point of Sale- puncte de vinzare) sunt de fapt un calculator puternic intr-o carcasa de aluminiu, compacta, adaptata cerintelor unor astfel de puncte de vinzare -sunt foarte fiabile, sunt rezistente la diverse conditii de mediu, ocupa un spatiu foarte mic, au cel putin 4 porturi seriale la care se pot conecta dispozitive specifice;imprimannte fiscale, cititoare de coduri de bare, cititoare de carduri magnetice, display-uri client, sertare de bani.

POS-urile cu ecran touchscreen ( Gladius POS Touch, Crossbow POS Touch, Sarissa POS Touch) au fost concepute pentru a se folosii in:
restaurante , fast-food-uri, magazine de lux, supermarket-uri, hipermarket-uri, cluburi, baruri.

Toti utilizatorii care lucreaza cu aceasta tehnologie beneficiază de o serie de avantaje:
- unitatile TOUCH-SCREEN si in special variantele mono-bloc sunt mai compacte, ceea ce poate fi important in conditiile unui spatiu limitat.Variantele mono-bloc au un  important avantaj tehnic. Acesta consta in faptul ca numarul cablurilor pentru conectare cu dispozitive externe este mult mai mic, ceea ce face sistemul mai sigur si mai demn de incredere.
- ecranele terminalelor TOUCH-SCREEN construite pentru restaurante sunt protejate impotriva oricarui lichid.Terminalele pot fi amplasate eventual si pe pereti pentru ca zona destinata lucrului cu terminalele sa fie separata de zona in care se pot produce pagube involuntar.
-este o solutie foarte rapida de vanzare pentru fast-food-uri prin folosirea  icon-urilor in locul solutiei clasice ce presupune cautarea produselor intr-o lista.
- prin adaugarea celui de-al doilea dispaly, sistemele POS Touch devin un puternic instrument de marketing si advertising, pe cel de-al doilea display putind rula reclame ale produselor vindute cit timp clientul asteapta bonul de la casa.


De asemenea ele se pot folosii cu succes si in alte domenii ca:  industrial , medical, bancar, cel al infochioscurilor, hotelier.

 

 

 


POS touch

 Gladius POS touch
 Aegis POS touch monitor
 Crossbow POS touch
 Sarissa RT 850 POS touch
 Sarissa RT 851 POS touch
 Sarissa RT 860 POS touch
 POPScan touch
 Accesorii POS touch
 Domenii de utilizare
 Aplicatii POS touch-studii de caz
 Catalog POS touch (pdf)
 Drivere
 Stiri/noutati -newsletter
 Parteneri-Distribuitori
 

Copyright 2003 - BEST DELIVERY Impex S.R.L. - Bucuresti, Romania